Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Oud & Nieuw bij Lou

sass 1994Het wordt weer tijd voor een mooie avond met bijzondere wijnen en fijne gerechten. Tijd om terug te kijken op de aangename herinneringen die het afgelopen jaar ons bracht en te proosten op nieuwe kansen en uitdagingen in 2016.
Terugkijken doen we met wijnen en gerechten waarin de verleden weerspiegelt, producten enIskra 2003 creaties met historische waarde. Maar we proeven ook de toekomst; vineuze en culinaire ideeën die zich kunnen ontwikkelen tot een nieuwe generatie klassiekers. 
Wat we precies gaan proeven?  
Wie weet, maar denk aan de innovatieve wijnen van Ca’ del Bosco, de historische waarde van Sassicaia, de nieuwe generatie BaCLambrusco, ouderwets lekkere wijnen uit Piëmonte en een paar grote flessen met veel potentieel, maar wiens toekomst we op gepaste wijze gaan verkorten.  
De wijnen worden geserveerd bij klassiekers uit de Franse en Italiaanse keuken, aangevuld met culinaire noviteiten, spontane gastronomische verrassingen en nog veel meer. Redenen genoeg dus om aan te schuiven.
Ik nodig je graag uit om op woensdag 30 december 2015 te genieten van “Oud & Nieuw bij Lou” Ascheri
Wine & Dine
Zalmstraat 3
Rotterdam
20141025_155719
Aanvang: 19.00 uur
Maximum aantal liefhebbers: 30 (waarvan er al 16
staan genoteerd)
Voor informatie en aanmeldingen: fred@fred-nijhuis.nl
Ciao
Fred