Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

ProeverijenTastings

Met een zekere regelmaat organiseer ik momenten waar mooie wijnen en fijne gerechten elkaar ontmoeten in gezelschap van liefhebbers. De thema’s varieren; plaatsen, dagen, tijdstippen en kosten ook.

Tot enkele van de hoogtepunten uit het verleden behoren:

  • Amarone in restaurant Amarone in Rotterdam
  • Brunello in restaurant La Enoteca te Rotterdam
  • Nebbiolo & witte truffel bij restaurant de Burgemeester in Linschoten
  • BIG Ones bij restaurant Azzia te Rotterdam
  • Exotische wijnen bij Solo in Gorinchem
  • Fijn Frans bij restaurant Hermitage te Rijsoord
  • Biseksuele wijnen bij Corona te Den Haag
  • Ouwe Meuk of Oude Meester en Bordeaux Blends bij de Opera in Den Bosch
  • Champagne en andere bubbels in ‘la Enoteca’ te Rotterdam
  • Oosterscheldekreeft en Italiaans wit bij Vis aan de Markt in Scherpenisse
  • HanTing met een Italiaans accent
  • Triple Treats @ Zarzo
  • Drieluik Nebbiolo bij Bussia Amsterdam, de Burgemeester Linschoten en La Enoteca Rotterdam
  • Merlot bij Merlot
  • Syrah bij Noble ’s Hertogenbosch
  • Tweeluik Grenache bij Parkheuvel Rotterdam
  • ‘Oud & Nieuw bij Lou’ in Wine & Wine te Rotterdam.
  • Amarone bij Podium onder de Dom
  • ‘Al het goede komt in drieën’ bij Ross Lovell te Rijsoord
  • Nebbiolo bij Fritzgerald in Rotterdam
  • ‘All wine are equal’ bij de Leest in Vaassen
  • ‘Een decente lunch…’ bij Hemelrijk in Hulst

Ook voor de komende maanden staan weer dergelijke momenten gepland. Deelname is vrij, maar het aantal plaatsen meestal beperkt tot 14. We proeven telkens 15-20 wijnen uit allerlei streken, van diverse producenten en oogstjaren.

Binnenkort de aankondiging voor “Moet op…” Genieten van gerijpte wijnen en andere bijzondere flessen voor memorabele momenten. Plaats en datum nog n.t.b.

Voor meer informatie en aanmeldingen: fred@fred-nijhuis.nl

Plaats een reactie