Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Mousserend !!!!

Ik heb het een tijdje geleden al aangekondigd, maar het is nu definitief:

Vrijdag 20 juli bruist het van plezier in Rotterdam !!!!

Die avond gaan er vele prachtige mousserende wijnen open uit vrijwel alle delen van de wereld. Misschien buiten, misschien binnen….

Plaats van handeling is ‘La Enoteca’ te Rotterdam

We proeven droog, zoet, wit, rosé en rood, alles mousserend en alles van uitstekende kwaliteit.

Wat we eten is nog een verrassing, maar dat zit wel goed bij ‘La Enoteca’  

Een voorproefje:

Cuvee Alksandr, Chardonnay, Moldavië
Van Volxem 1900 Riesling Sekt, Saarland, Duitsland
Triple Zero, Jacky Blot, Chenin, Loire, Frankrijk
Premiere Bulle de Limoux, Blanquette de Limoux, 2010, Frankrijk
Valgrès Rive di Combai, Grand Cuvée Extra dry, Serre, Prosecco DOCG, Italie
Nini Franco Prosecco di Valdobiadene Superiore “Grave di Stecca” 2009, Italie
Serie van 3 Lambrusco’s n.t.b.
Berlucchi 61 Brut, Franciacorta, Italië
Grosvenor, Ridgeview Brut, Sussex, 2009, Groot-Brittanie
Schramsberg Reserve J. Schram 2004 94/100 RP, Californie
Philipponnat, Champagne Pinot Noir Brut, NV, Frankrijk
Pol Roger, Chqampagne Blanc de Blancs, 2000, Frankrijk
Champagne Cuvee Les Echansons 1999 Mailly Grand Cru, Frankrijk
Elisabetta Abrami Franciacorta Rosé, Italie
Billecart-Salmon Rose, Champagne, Frankrijk
Sparkling Genesis Castagna, Beechworth, 2008, Australie
Serendipity – La Matta Spumante Integrale – Az. Agricola Casebianche, Italie
Sottoriva Frizzanti su Lie, Malibràn, 2011, Italie
Grand Même, Mauzac Nature, Robert & Bernard Plageoles, Gaillac, Frankrijk
Cava Gran Reserva Personel Marcel Raventós,  Raventós i Blanc, 1999, Spanje
AnnmariaClementi, Ca’del Bosco, Franciacorta DOCG, 2003, Italie
Giulio Ferrari, TrentoDoc, 2001, Italie
Poiré Granit, Cidre Poiré de Poeriers Anciens du Granit Pétillant Naturel , Eric Bordelet, Normandië, Frankrijk
Moscato d’Asti, Villa Giada di Andrea Faccio, 2011, Italie
Dom Perignon, Champagne, Moet et Chandon, 2003, Frankrijk

(Er kunnen nog wat wijzigingen zijn in de line-up, want ik moet nog wat reacties krijgen van producenten en importeurs)

Het concept is de meeste van jullie bekend:
– Ontvangst om 19.00 uur
– Een fraai menu, samengesteld door Lou Borrani van ‘La Enoteca’
– Een schappelijke all-in prijs p.p.

Doe jezelf een plezier en wacht niet te lang met reserveren via fred@fred-nijhuis.nl ……

Fred F.A. Nijhuis
Your favorite Dutch wine writer
tel. +31418842474
cell +31641165702

Wilhelminastraat 22
4176 BN Tuil
fred@fred-nijhuis.nl
www.fred-nijhuis.nl

Spread the word

Plaats een reactie