Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Recente berichten

Uitgelicht

Archief

Saved by Coravin, sessie 3

Wijnen, geproefd door een panel met zowel particuliere als professionele liefhebbers, mede mogelijk gemaakt door Coravin, het bewaarsysteem dat flessen wijn in optimale conditie houdt.

Lees verder »

Proeverij en workshop ‘Delle Venezie’

In 2018 ontstond in Italië een grensoverschrijdende DOC. Een nieuw consortium verenigde de wijnen uit zowel Friuli-Venezia Giulia als de Veneto en Trentino in een nieuwe, alles omvattende DOC: Pinot Grigio delle Venezie. Nijhuis Consultancy & Services presenteert ze tijdens een proeverij en workshop.

Lees verder »

Over NCS

Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS).  Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.

Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt. 

Navigatie

  • Agenda
  • Over mij
  • 25 jaar NCS
  • Contact

© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services