Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Recente berichten

Uitgelicht

Eerste editie NK blindproeven een feit

De eerste editie Nationaal Kampioenschap blindproeven is een feit. Zondag 27 mei 2018 zullen in het Kurhaus te Scheveningen 14 teams van vier proevers de strijd met elkaar aangaan voor een plek in de internationale finale.

Lees verder »

Archief

Terugblik workshop nebbiolo

De Nebbiolo is één van de meest intrigerende edele Italiaanse druivenrassen. Hij is basis voor vele befaamde wijnen, zoals die uit Barolo, Barbaresco, Valtellina en Gattinara, maar ook voor prachtige uit iets minder bekende DOP’s zoals Carema, Boca en Ghemme.

Lees verder »

Over NCS

Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS).  Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.

Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt. 

Navigatie

  • Agenda
  • Over mij
  • 25 jaar NCS
  • Contact

© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services