Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Recente berichten

Uitgelicht

Nederlands Kampioenschap Blindproeven 2018

De eerste editie van de WIJNACADEMIE PROEFCOMPETITIE, het Nederlands Kampioenschap blindproeven bleek even leuk als lastig. Het sportieve element van dergelijke competities is een belangrijke factor in de beleving en het succes, maar uiteindelijk gaat het om de selectie van het team dat Nederland zal vertegenwoordigen tijdens de Wereldkampioenschappen.

Lees verder »

Archief

Le domaine de la Romanée-Conti

Le domaine de la Romanée-Conti Spectaculaire laatste sessie 25-jarig jubileum Le Vin en direct. Met de viering van het 25-jarig jubileum van wijnimporteur Le Vin en direct uit Delden bevestigt eigenaar Henk Maas dat zijn bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse en internationale wijnwereld. Tot de activiteiten

Lees verder »

Over NCS

Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS).  Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.

Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt. 

Navigatie

  • Agenda
  • Over mij
  • 25 jaar NCS
  • Contact

© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services