Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Recente berichten

Nu te bestellen: 3e editie Barolo Vol I A. Masnaghetti

Nu te bestellen: 3e editie Barolo Vol I A. Masnaghetti De toonaangevende Italiaanse wijnschrijver Alessandro Masnaghetti publiceerde enkele jaren geleden het allereerste en allesomvattende naslagwerk over Barolo en zijn MGA’s. De volledig gereviseerde en geactualiseerde editie is klaar en komt in oktober op de markt. In deze nieuwe uitgave, talloze

Lees verder »

Op reis door Piëmonte

In gezelschap van enkele mij zeer bekende collega’s, bezocht ik enige tijd geleden Piëmonte voor een nadere kennismaking met verschillende wijnmakers, o.a. uit de regio Costigliole.

Lees verder »

Uitslag NK Blindproeven, CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2023

UITSLAG NK BLINDPROEVEN, CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2023 TEAM LE BOUCHON VERTEGENWOORDIGT NEDERLAND OP HET WK BLINDPROEVEN 2023 Zondag 4 juni werd team Le Bouchon tot Nederlands kampioen gekroond tijdens het eerste lustrum van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2023. Danny van Lamoen, Lonneke de

Lees verder »

Over NCS

Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS).  Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.

Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt. 

Navigatie

© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services