Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

PURE SMAKEN BIJ PUUR SANH

Een genoegzame zondagmiddag met fraaie gerechten en een grote diversiteit aan wijnen.

Restaurant Puur Sanh in Berg en Dal staat bekend om pure gerechten waarbij vegetarisch niet wordt geschuwd. Vis, vlees of plant based: alles is mogelijk en op een zeer aangenaam hoog niveau. Sarah Jane Norris en haar partner Stijn Nico Hinke, beiden sommelier, staan garant voor perfecte service en een uitgelezen wijnselectie, hoewel de wijnen deze keer door ondergetekende worden meegenomen. De keuken equipe verzorgt een 5-gangen menu dat zorgt dat deze zondagmiddag kan rekenen op veel culinaire verrassingen.

Puur
Ook bij de wijnen staat pure expressie centraal, in dit geval die van bijzondere druivenrassen uit alle delen van de wondere wijnwereld. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen de liefhebbers zelf kiezen uit een ruim aanbod van minimaal 15 tot circa 30 wijnen, bedoeld om in goede harmonie te delen. Het aanbod zal zeer divers zijn met wijnen uit bekende en minder bekende landen en wijnstreken. Een ding staat vast; er is genoeg voor een uitdagende en verrassende wijn-spijs exercitie!

Pure smaken bij Puur Sanh
Plaats: Puur Sanh te Berg en Dal
Datum: zondag 10 juli 2022
Aanvang: 13.00 uur

Aantal deelnemers: maximaal 25

Tot snel!
Fred Nijhuis

Voor informatie en aanmeldingen: fred@fred-nijhuis.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word