Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Recente berichten

Uitgelicht

Nederlands Kampioenschap Blindproeven 2018

De eerste editie van de WIJNACADEMIE PROEFCOMPETITIE, het Nederlands Kampioenschap blindproeven bleek even leuk als lastig. Het sportieve element van dergelijke competities is een belangrijke factor in de beleving en het succes, maar uiteindelijk gaat het om de selectie van het team dat Nederland zal vertegenwoordigen tijdens de Wereldkampioenschappen.

Lees verder »

Archief

Verbunt Verlinden

Met een grootse onthulling maakte voormalige Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover op zondag 9 september tijdens hun najaarsproeverij hun samenwerking en nieuwe identiteit bekend: Verbunt Verlinden.

Lees verder »

Lof voor Lugana

Een kort, intens bezoek aan de DOC Lugana bevestigde dat er in deze streek aan het Gardameer witte wijnen gemaakt worden die aandacht en lof verdienen.

Lees verder »

Over NCS

Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS).  Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.

Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt. 

Navigatie

  • Agenda
  • Over mij
  • 25 jaar NCS
  • Contact

© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services