Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

The Grand Wine Tour

Kennismaking met The Grand Wine Tour, een vereniging van vooraanstaande Italiaanse wijnhuizen die wijntoerisme promoten.

The Grand Wine Tour werd in 2016 opgericht door Max Coppo van het gelijknamige familiebedrijf in Piëmonte. De organisatie richt zich op het enorme potentieel van wijntoerisme in Italië, waarbij The Grand Wine Tour zich wil onderscheiden o.g.v. van pure kwaliteit, vastgelegd in een charta en geborgd door extern toezicht.

The Grand Wine Tour biedt gepersonaliseerde wijnreizen op het hoogste kwaliteitsniveau, met privévervoer en -bezoeken, exclusieve excursies, activiteiten en proeverijen, lunches en diners in gerenommeerde restaurants en verblijf in luxueuze resorts of boutique hotels.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn