Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

I Vini del Piemonte in Soesterberg

Geruime tijd geleden kondigde we een fraai evenement aan met Piëmontese wijnen, exclusief voor de leden van het Nederlands Wijngilde. Het enthousiasme onder de leden, bij de producenten en NCS als organiserende partij was groot, maar werd overschaduwd door de Corona-pandemie, waardoor het evenement moest worden uitgesteld.

Omdat het Corona-virus ons leven nog altijd beïnvloedt, zijn er op dit moment voldoende veilige en reële mogelijkheden om het evenement in 2020 te laten plaatsvinden. Naar alternatieve data of een aangepaste vorm wordt momenteel gekeken. Zodra definitieve besluitvorming heeft plaatsgevonden, zullen we een ieder informeren.

Datum en locatie:
2021 bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

Deelnemers:
De proeverij wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Wijngilde en hun leden hebben uiteraard voorrang bij inschrijving. Andere liefhebbers (en zeker zij die overwegen om ook lid te worden van de grootste wijnproefvereniging in Nederland) zijn ook welkom, mits er nog plaatsen vrij zijn.

Leuk, lekker en leerzaam
In samenwerking met alle betrokken partijen worden maatregelen genomen die ook uitgebreid worden beschreven en aangegeven. De praktijk zal leren dat ze het plezier tijdens het evenement amper zullen beperken. Ons uitgangspunt is en blijft namelijk dat het evenement leuk, lekker en leerzaam moet blijven, met de juiste aandacht voor een ieders gezondheid.

We vertrouwen op een ieders begrip en medewerking!

I Vini del Piemonte in Soesterberg is een initiatief van Nijhuis Consultancy & Services en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn