Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Wonderful Wines & Fine Food

Onder de noemer ‘Wonderful Wines & Fine Food’ zullen we de komende maanden diverse momenten vullen met culinaire en vineuze verrassingen.

We blijven het proberen!

Nieuwe data voor aangename zaterdag en/of zondagmiddagen met fijne wijnen en mooie gerechten.

Al eerder organiseerde ik momenten met mooie wijnen en fijne gerechten in allerlei restaurants, variërend van een boerenschuur t/m het allerhoogste culinaire niveau in Nederland (inclusief *** Michelin).

Een deel daarvan speelde zich af op zondagmiddagen en die bleken stuk voor stuk zeer geslaagd.

Onder de noemer ‘Wonderful Wines & Fine Food’ zullen we daarom de komende maanden diverse momenten (veelal in weekenden) vullen met culinaire en vineuze verrassingen.

Het aantal deelnemers houden we normaal gesproken op circa 12 personen en we beginnen meestal om 13.00 uur. We proeven telkens zeker 5 series van 3 wijnen, de meeste begeleid door een bijpassend gerecht.

Voorheen waren we o.a. te gast bij: Han Ting, Amarone, Bussia, Valuas, Zarzo, Fred, Fattoria Naturale, Vineum, Le Vin’X, de Burgemeester, de Opera, La Provence, Merlot, Noble, Ross Lovell, Parkheuvel en de Leest.

De restaurants hebben hun medewerking toegezegd, maar met het oog op de horeca-sluiting moeten we nog even wachten met het maken van specifieke afspraken voor geschikte data:

Restaurant Céline, Nieuwegein

Restaurant DeliCees, Dordrecht

Restaurant OH30 (Wilhelmus Hubertus molen), Weert

Restaurant Sillyfox, Veghel


Voor meer informatie: fred@fred-nijhuis.nl

NB

We zoeken de grenzen niet op, rekken ze niet op en  gaan er niet overheen, maar maken gebruik van de kansen die er zijn, met respect voor het algemeen belang en altijd binnen de kaders van hetgeen is toegestaan en aanbevolen. 

We houden uiteraard rekening met alle relevante Covid-19 maatregelen en zitten bijvoorbeeld niet allemaal aan 1 grote tafel.

Kan en mag het, dan gaan we uitgebreid genieten; lukt het niet, dan doen we het een andere keer… ;-)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn