Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021 naar 29 augustus.

Nieuwe datum voor de selectie van het team dat Nederland zal vertegenwoordigen op het WK Blindproeven in Frankrijk.

Op grond van de huidige stand van zaken rond de Corona-situatie is besloten de derde editie van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021, te verplaatsen naar zondag 29 augustus 2021, nog altijd in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

De eerder geplande datum blijkt om allerlei redenen niet haalbaar. Er is daarom gekozen voor een meer reële optie, naar verwachting ver genoeg in de toekomst voor een herstel van ons openbare leven en nog altijd een ruime maand voor het WK op zaterdag 2 oktober in Chateauneuf-du-Pape*.

De opzet van de wedstrijd blijft in principe ongewijzigd, maar het kan zijn dat er die dag meerdere sessies plaatsvinden, rekening houdend met het welzijn en de belangen van alle betrokkenen en de dan geldende maatregelen.

Ook aanvullende programma’s blijven wat ons betreft gehandhaafd en staan garant voor voldoende ‘leering ende vermaek’ voor alle deelnemers en genodigden.

Het CONCOURS LE VIN EN DIRECT is en blijft daardoor een evenement met een uniek sportief en onderhoudend karakter; een klassieker op de Nederlandse wijnagenda.

Zoals al eerder is aangegeven, blijven de eerdere aanmeldingen voor de derde editie van het NK geldig voor het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021.

Voor meer informatie, het wedstrijdreglement en aanmeldingen: https://www.fred-nijhuis.nl/nk-blindproeven/

Specifieke vragen kunnen gestuurd worden naar fred@fred-nijhuis.nl.

Het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven is een initiatief van Nijhuis Consultancy & Services en wordt mede mogelijk gemaakt door:
Le Vin en direct, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Fotostudio Ingrid Driessen, Spiegelau, Bender Foodservice Equipment, Restaurant Céline, Boot Koffie, Bourgondisch Lifestyle, Coravin, AuviMedia, Saskia Schurink en de Horeca Academie 

Tot de ‘Vrienden van het NK’ behoren:
Gault&Millau Nederland, De Smaak van Italië, Winelife, SmaakMAG, Wijncabaret de Aimabele schoften, Wijndoekje NederlandWine in Moderation en het Informatiebureau voor Duitse Wijn.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word