Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Mooie wijnen te proeven op het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021

Niet alleen mooie wijnen tijdens, maar ook na de wedstrijd....
Fotostudio Ingrid Driessen

Verschillende partners maken het mogelijk om niet alleen tijdens, maar ook na de wedstrijd te genieten van mooie wijnen gedurende het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021.

Dit jaar verwelkomen we wederom het Italiaanse wijnhuis Cecchi als partner, terwijl PR comunicare il Vino wijnen van enkele van hun relaties ter beschikking heeft gesteld.

Het historische Italiaanse wijnhuis Cecchi levert ook dit jaar weer een belangrijke bijdrage aan het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021.

Tijdens het aanvullend programma na de wedstrijd worden 6 wijnen uit hun assortiment geschonken onder toeziend oog van hun distributeur in Nederland, de Sligro Food Group.

Val delle Rose, Litorale, Vermentino Maremma Toscana DOC, 2020

Val delle Rose, Morellino di Scansano DOCG, 2018

Val delle Rose, Aurelio, Maremma Toscana DOC, 2016

Val delle Rose, Poggio al Leone, Morellino di Scansano Riserva

Villa Cerna, Primocolle, Chianti Classico DOCG, 2016

Villa Cerna, Chianti Classico Riserva DOCG, 2016

Riccardo Gabriele, eigenaar van PR Vino,  staat bekend als een zeer kundig proever en uiterst ervaren en gedreven communicator. Hij werkt nauw samen met diverse zeer gerenommeerde wijnhuizen, waaronder Il Marroneto, Tua Rita, Giacomo Fenocchio en Capezzana. Speciaal voor het NK Blindproeven stuurde hij enkele flessen van de navolgende relaties op. Namens hem schenken we ze met veel genoegen uit; een volgende keer kan hij er hopelijk persoonlijk bij zijn.  

Nacacchio, Il Conte Villa Prandone, Offida Pecorino DOCG, 2019

Muralia, Babone, Maremma Toscana Rossi DOP, 2019

Fontanavecchia, Falanghina del Sannio DOP, 2019

Cantine Garrone, Munaloss, Vino Rosso  

Capezzana Conte Contini Bonacossi, Villa di Capezzana, Carmignano DOCG, 2017

Ook zijn er enkele sherry’s te proeven dankzij Pitch PR, terwijl premium partner Le Vin en direct een groot formaat fles van Domaine de Baronarques zal uitschenken, gebruik maken van het Apouro decanteersysteem.

Met koffie van Boot Koffie, hapjes van restaurant Céline en kazen van Bourgondisch Lifestyle heeft niemand reden tot klagen, zo denken we.

Volgend jaar weer volop aandacht voor het glaswerk van Spiegelau, geleverd door Bender Foodservice Equipment, dit jaar alleen een presentatie op afstand van de nieuwe serie “Definition” de vederlichte luxe wijnglazen, zeer geschikt voor de tophoreca en andere connaisseurs.

Coravin stelt dit jaar een extra prijs voor het kampioensteam ter beschikking. Tijdens de volgende editie zullen ze ook persoonlijk aanwezig zijn met hun producten om wijnen lange tijd in topconditie te kunnen schenken. Dan ongetwijfeld ook aandacht voor hun nieuwste product Coravin voor mousserende wijnen.   

Proosten op de winnaars doen we dit jaar met een wijn van Cantina della Volta, ter beschikking gesteld m.m.v. hun importeur Alto Vino.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn