Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021; de video

Video impressie van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021

Frank Dorren van AuviMedia maakte video impressies van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021.

Een mooie terugblik op het NK Blindproeven in de imposante Ceciliakapel van het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, waar vele teams zich probeerden te kwalificeren voor deelname aan het WK in Frankrijk.

Naast kenmerkende wijnen tijdens de wedstrijd, ook fraaie vineuze verrassingen na de competitie van o.a. Domaine de Baronarques, het Toscaanse wijnhuis Cecchi en diverse relaties van PR comunicare il Vino, prachtige koffie van Boot Koffie (gepresenteerd zoals je dat ook met topklasse wijnen doet), culinaire hoogstandjes van chef Martijn Stoker van restaurant Céline in Nieuwegein en prachtige kazen van Bourgondisch Lifestyle.    

Nederland telt diverse proefwedstrijden voor professionele en particuliere wijnconnaisseurs, waarbij het originele NK Blindproeven, ook bekend onder de naam het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, zich onderscheidt door de jarenlange ervaring van de volstrekt onafhankelijke organisatie en het internationale karakter van deze wedstrijd voor teams op het hoogste kwaliteitsniveau.

De organisatie van het NK Blindproeven is sinds 2018 in handen van Nijhuis Consultancy & Services en wordt mede mogelijk gemaakt door: Le Vin en direct, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Fotostudio Ingrid Driessen, Spiegelau, Bender Foodservice Equipment, Restaurant Céline, Boot Koffie, Bourgondisch Lifestyle, Sherry DO, Cecchi, PR comunicare il Vino, Coravin, AuviMedia, Saskia Schurink en de Horeca Academie.

Voor de volledige uitslag, zie:  https://www.fred-nijhuis.nl/2021/08/team-halfdroog-wint-het-nk-blindproeven-het-concours-le-vin-en-direct-2021/

Het WK Blindproeven vindt dit jaar plaats op 02 oktober 2021 in het Palais des Papes te Avignon.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn