Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Partner van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2022: AIRTENDER

Een nadere kennismaking met partners van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2022.

Maximum Taste, Minimum Waste: dat is de filosofie achter alle Airtender producten.

Met de producten van Airtender heb je perfecte controle over vacuüm en luchtdruk en verspil je geen smaak, voedsel en/of verpakkingen. Je kunt wijn simpel en perfect beluchten, vlees in minuten i.p.v. in uren marineren, snel perfecte cocktails maken en nog veel meer.
De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom zien we Airtender op steeds meer plaatsen pronken op aanrecht, bar als op tafel van zowel de professionele sommelier als de particuliere wijnliefhebber en van sterrenchef tot thuiskok.

Overtuigend
Net als de Airtender Electric hebben de Airtender handpomp sets de meest kritische en sceptische professionals weten te overtuigen. Zo is onbetwiste wijnexpert Harold Hamersma een groot fan. Zijn oordeel: “Zowel de Aerator als de Nanostopper doet wat ie belooft. De Aerator zorgt ervoor dat geur en smaak van gewone en premium wijnen zich direct beter presenteren. Bovendien bleef de wijn in de aangebroken fles dankzij de vacuümpomp en Nanostopper 5x langer prima ruiken en smaken zonder gas of andere toevoegingen.”

Made in Holland:
Uitgevonden, ontwikkeld en CO2-vriendelijk geproduceerd in Nederland. Gemaakt van gerecyclede en/of duurzame materialen. Geassembleerd en verpakt in sociale werkplaatsen.

Voor iedereen
Voor alle deelnemers aan het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2022 heeft Airtender verschillende producten ter beschikking gesteld en zal deze ook persoonlijk toelichten tijdens het aanvullende programma na de wedstrijd.

Het winnende team krijgt per persoon een Airtender Electric en alle deelnemers vinden in hun goodiebag een Wine Lovers set, de meest uitgebreide set voor het beluchten én bewaren van wijn.

Voor meer in formatie over deze producten:
https://www.airtender.com/collections/shop/products/airtender-set
https://www.airtender.com/collections/unplugged/products/wine-lovers-blister-pack

Meer informatie met betrekking tot onze missie en visie en stukje over onze producten vind je op: https://www.airtender.com/pages/airtender-magazine

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word