Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

BOOT KOFFIE; Partner van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2022

Een nadere kennismaking met partners van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2022.

BOOT KOFFIE

Geluk door smaak. Dat is waar het bij Boot om draait. Puur geluk in een kop. Voor jou, maar ook voor de koffieboer. Sinds 1973 zijn wij hier iedere dag mee bezig. Het is een passie, maar misschien ook wel een verslaving. Bij Boot streven wij naar excellentie en vakmanschap, maar ook naar eerlijke kansen voor ambachtelijke koffieboeren die onze kwaliteit waarborgen. Om die reden importeren wij zoveel mogelijk één-op-één Direct Trade. Op deze manier ontvangt de boer 30% tot 50% meer dan de gangbare Fair Trade koffieprijzen en draag jij met iedere kop koffie, die je van Boot drinkt, bij aan een verbetering van de wereld!

Duurzaam, uniek, en traceerbaar!
Wij houden van persoonlijk contact en geloven in langdurige relaties. Daarom selecteren wij zelf onze plantages en kiezen wij voor rechtstreeks contact met de koffieboeren. Kwaliteitsverbetering en het noemen van de naam van de koffieboer betekent namelijk een betere prijs voor de boer. Maar niet alleen de koffieboer moet goed verzorgd worden. De natuur is minstens zo belangrijk. Veel Boot koffiesoorten zijn daarom biologisch gecertificeerd, wat inhoudt dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische kunstmest of chemische/ synthetische bestrijdingsmiddelen. Hoge kwaliteit koffie met een minimale impact op de natuur; dat is waar wij bij Boot naar streven.

Boot Kantoor & Magazijn
Hermesweg 34
3741 GP Baarn
info@bootkoffie.nl
Tel.: +31 35 541 71 78

Boot Koffie – Koffie Winkel
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Nederland
Tel.: +31 35 30 35 610

Openingstijden Koffie Winkel Baarn:
Maandag 11.00 -17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 08.30 – 17.30 uur

Koffiebranderij
Oliemolenhof 90
3812 PB Amersfoort

Openingstijden Koffiebranderij & Trainingsruimte Amersfoort:
Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 18.00 uur
Woensdag en donderdag is meekijken mogelijk
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn