Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

3 x FINE FOOD & WONDERFUL WINES!!!

Nieuwe reeks 'aangenaam genieten' op zondagmiddagen met fijne wijnen in bijzondere restaurants.

Het heeft even geduurd, maar met veel genoegen kunnen we weer drie nieuwe zondagmiddagen aankondigen onder de bekende noemer: FINE FOOD & WONDERFUL WINES.

ZONDAG 27 MAART 2022

PIËMONTE BIJ GASTROVINO LA LIGURIA SCHEVENINGEN

In de Tasting Room op de eerste verdieping van het monumentale  Sluiswachtershuis in de haven van Scheveningen proeven we minimaal 15 Piëmontese wijnen met gepaste aandacht voor bijzondere druivenrassen zoals de timorasso, nascetta en cortese en barbera en uiteraard ook de nebbiolo.

De equipe van Gastrovino Scheveningen verzorgt een 5-gangen menu, gebruik makend van gecertificeerde Slow Food producten uit Italië, kazen van Hollandse bodem en diverse lokale producten.

Zoals gebruikelijk hanteren we een zeer aantrekkelijke all-in prijs.


PIËMONTE BIJ GASTROVINO LA LIGURIA SCHEVENINGEN
Datum: 27 maart 2022
Plaats: Gastrovino La Liguria, Hellingweg 199, Scheveningen
Aanvang: 13.00 uur
Aantal deelnemers : maximaal 14

Voor aanmeldingen: fred@fred-nijhuis.nl

ZONDAG 24 APRIL 2022

MAGNUM MAGIC

Bij La Liguria in Den Haag (Noordeinde) openen we circa 15 magnums uit allerlei Italiaanse streken die een speciaal 5-gangen menu zullen begeleiden.

We proeven o.a. drie (!!!) jaargangen AnnaMaria Clementi van Ca’del Bosco, de 2010 en 2011 Coevo van Cecchi, de 2014 Archetipo van Ezio Poggio, de  Vigna Giaia Barbaresco 2012 van Piazzo, de unieke Riserva Cinquantenario 2008 van Castello di Monsanto, de onvolprezen Titolo 2015 van Elena Fucci en (hopelijk) mooi gerijpte magnums van Michele Chiarlo, Badia di Morrona en Michele Satta.

Voor deze zondagmiddag betaalt een ieder een ‘decente’ all-in prijs.

MAGNUM MAGIC
Datum: 24 april 2022
Plaats: La Liguria, Noordeinde 97, Den Haag
Aanvang: 13.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 26

Voor aanmeldingen: fred@fred-nijhuis.nl

ZONDAG 15 MEI 2022

PURE SMAKEN BIJ PUUR SANH

Puur Sanh serveert fraaie gerechten met vis en vlees, maar ook vegetariërs en veganisten komen hier letterlijk en figuurlijk niets tekort. Sarah Jane Norris en haar partner Stijn Nico Hinke staan garant voor vele culinaire verrassingen en een ruime selectie wijnen met de pure expressie van bijzondere druivenrassen uit alle delen van de wondere wijnwereld geeft deze middag een uniek karakter. Deelnemers kunnen namelijk kiezen uit een zeer ruime selectie van minimaal 30 wijnen, bedoeld om in goede harmonie te delen. Het aanbod zal zeer divers zijn met wijnen uit bekende en minder bekende landen en wijnstreken. Een ding staat vast, er is genoeg voor een uitdagende en verrassende wijn-spijs exercitie! 

Ook voor deze zondagmiddag rekenen we een vriendelijke all-in prijs.

PURE SMAKEN BIJ PUUR SANH
Datum: Zondag 15 mei 2022
Plaats: Puur Sanh te Berg en Dal
Aanvang: 13.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 25

Voor aanmeldingen: fred@fred-nijhuis.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word