Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Rosés de Terroirs tijdens het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven 2021, met gerechtjes van restaurant Cèpes.

Serieuze rosé
Rosés de Terroirs is een project om regio’s en producenten te promoten die bekend staan om rosé-wijnen die gerust ‘serieus’ genoemd mogen worden.

Variatie
Om de verscheidenheid in stijlen nog maar eens te benadrukken, serveren we tijdens het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2021, een mooie selectie wijnen uit Bardolino, Tavel, Bandol, Côtes du Rhône, Sancerre en Champagne (maar dan zonder mousse). De wijnen, variëren in vele opzichten, zowel qua samenstelling (grenache, mourvèdre, corvina of juist pinot noir) als qua leeftijd.

Gastronomie
Wat rosé de gastronomie te bieden heeft, laten we proeven door de wijnen te combineren met gerechtjes van Robert Hartelman, chef van restaurant Cèpes van Hotel de Sterrenberg te Otterlo, lid van nog een vriend van het NK, JRE/Jeunes Restaurateurs Nederland. 

Verrassend
We rekenen op bijzondere wijnen, mooie gerechtjes en verrassende combinaties!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn