Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

SPIEGELAU & BENDER FOODSERVICE EQUIPMENT; partners van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT 2022

Tijdens het NK Blindproeven niet alleen de beste wijnen, maar uiteraard ook de beste glazen!

Tijdens het NK Blindproeven wordt het team geselecteerd dat Nederland vertegenwoordigt op het WK in Frankrijk. Om een zo goed mogelijk aan te sluiten op dit toonaangevende internationale evenement, streven we naar wijnen op een vergelijkbaar topniveau, uiteraard geserveerd in het best mogelijke glaswerk. 

Spiegelau is al vele jaren een trouwe partner van het WK en ook voor het NK maken we gebruik van hun glazen. In eerste instantie de serie Authentis (ooit verkozen tot het beste proefglas ter wereld), maar sinds enige tijd het unieke, nieuwe glas van Spiegelau, de Definition. Dit ultra dunne glas onderscheidt zich in vele opzichten van andere glazen, niet in de laatste plaats vanwege de vormgeving, kwaliteit en prijs!

Bender Foodservice & Equipment uit Den Haag is importeur van Spiegelau in Nederland en al sinds de eerste editie een zeer gewaardeerde partner van het NK. Voor de deelnemers hebben ze de volgende boodschap.  

Bender Foodservice Equipment

Tiber 96
2491 DK Den Haag


+31 (0)70 317 43 10

verkoop@bender.nl

Openingstijden

Ma t/m do: 08:30 – 17:15

Vrijdag: 08:30 – 16:30

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word