Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

Datum NK Blindproeven 2023 bekend: zondag 4 juni 2023

In samenwerking met Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is de datum vastgesteld voor het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven 2023. De eerste lustrum editie vindt plaats op zondag 4 juni 2023.
Fotostudio Ingrid Driessen

De datum voor de eerste lustrum editie van het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven 2023, is bekend.

We zijn weer te gast in Soesterberg bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten op ZONDAG 4 JUNI 2023. 

In de monumentale Ceciliakapel zullen maximaal 25 teams strijden om de titel Nederlands Kampioen Blindproeven en daarmee de afvaardiging naar WK in Frankrijk.

Inschrijving is vanaf begin oktober 2022 mogelijk, uitsluitend via deze site (aanmelden per mail is niet mogelijk!). Meer informatie over de deelname wordt op korte termijn op deze site gepubliceerd, met o.a. meer gegevens over de kosten, de procedure en de reservering van de plaatsing voor het NK 2023 van de tien beste teams uit 2022.

Ook volgt binnenkort meer informatie over het aanvullende programma met de nodige exclusieve thema’s die deze jubileum editie extra luister bijzetten. Het NK Blindproeven heeft zich niet voor niets ontwikkeld tot een alom gewaardeerd begrip op de Nederlandse Wijnagenda!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word