Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Evenementen

Toelichting op beleid NCS m.b.t. Corona-situatie

Nijhuis Consultancy & Services (NCS) richt zich o.a. op de organisatie van diverse (veelal educatieve) activiteiten.

Ook voor 2020 staan de nodige evenementen gepland, zoals:

  • 24 mei 2020: het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven 2020
    in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg
  • Diverse workshops in het Dorpshuis te Tuil

NCS maakt zich uiteraard ook zorgen over de huidige situatie rond het Corona-virus en heeft haar beleid verder afgestemd op de realiteit. Speciale aandacht is er voor adviezen van het RIVM om gezondheidsrisico’s te beperken waar dat nodig en mogelijk is.

Enkele van onze activiteiten zijn inmiddels verschoven naar data in de toekomst en altijd wordt extra aandacht besteed aan o.a. hygiëne. Zo gebruiken we bijvoorbeeld (overigens al enige jaren) individuele wegwerpspuwbakjes.

Voor het NK Blindproeven op 24 mei zijn we in contact met Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten en uiteraard volgen zij ook de instructies van het RIVM. Op dit moment zien ook zij geen reden om dit evenementen niet op de geplande datum te laten plaatsvinden.

NCS is bereid en in staat om onze evenementen aan te passen. We volgen de situatie elke dag en hebben frequent contact met alle betrokkenen.

Zo is inmiddels besloten de proeverijen ‘Het andere Piemonte’ (exclusief voor leden van het Nederlands Wijngilde en het Nederlands Gilde van Sommeliers) te verplaatsen naar een andere datum, waarschijnlijk ergens dit najaar. De wijnen en andere materialen zijn al binnen dus het gaat zeker door, maar nieuwe data moeten nog worden vastgesteld. 

We blijven alert en zullen er alles aan doen om onze evenementen voor iedereen een succes te maken.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn