Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

NCS werkt graag samen met:

DERDE EDITIE NK BLINDPROEVEN NAAR 2021

In overleg met de betreffende partners heeft Nijhuis Consultancy & Services (NCS) besloten de derde editie van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, te verplaatsen naar 29 augustus 2021.

In overleg met de betreffende partners heeft Nijhuis Consultancy & Services (NCS) besloten de derde editie van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, te verplaatsen naar 29 augustus 2021.

Op grond van de huidige Corona-maatregelen en rekening houdend met de belangen van alle proevers, partners en andere betrokkenen, zien we onvoldoende mogelijkheden om het Concours Le Vin en direct eerder te laten plaatsvinden. We willen de competitie namelijk  ook dit jaar de feestelijke vorm en inhoud te geven die we voor ogen hadden en hebben.

Omdat we het welzijn en plezier van een ieder centraal stellen, richten we ons nu liever op een succesvolle editie na de zomer dan op een onzeker scenario met allerlei risico’s en beperkingen op kortere termijn. Met een vrijwel maximaal aantal deelnemers (24 van de 25 plaatsen zijn al bezet), allerlei nieuwe plannen en het enthousiasme van onze partners, wordt het NK in 2021 een evenement waar we met trots en genoegen naar kunnen uitkijken! 

In de tussentijd staat het WK blindproeven gepland voor 2 oktober 2021 in Chateauneuf du Pape / Avignon.

Le Vin en direct, premium partner van het NK, blijft het NK en de winnaars ondersteunen en  NCS zal op haar beurt weer enkele proefsessies aanbieden om het team nóg beter voor te bereiden op het WK. Alle ontwikkelingen én de prestaties op het WK zijn uiteraard via deze website  en diverse social media te volgen; zie hiervoor o.a. de pagina op Facebook.

Voor alle teams die zich hadden ingeschreven voor het NK 2020 geldt dat hun aanmelding en inschrijfgeld nu geldig zijn voor het NK in 2021. Mochten er wijzigingen in de teams zijn, dan kan overlegd worden op welke wijze dit wordt aangepast.

Het Concours Le Vin en direct, het NK Blindproeven 2021 staat gepland voor zondag 29 augustus 2021 in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

Voor meer informatie: fred@fred-nijhuis.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Spread the word