Fred Nijhuis

Your favorite Dutch wine writer

Recente berichten

Uitgelicht

Archief

Vinitaly 2019

Ik ben dit jaar zelf niet in de gelegenheid om de Vinitaly te bezoeken. Maar ik heb begrepen dat dat voor de organisatie geen reden is om de beurs af te gelasten 😉 Voor wie de komende dagen wel richting Verona afreist, heb ik een paar tips.

Lees verder »

Ambassador Croatian Wines 2019

Tijdens een bijeenkomst in de Kroatische ambassade in Den Haag werd wijnschrijver Hubrecht Duijker benoemd tot Croatian Wine Ambassador 2019. Saskia Schurink (geëerd als Sommelier van het Jaar 2016 door restaurantgids Gault&Millau) was namens Nijhuis Consultancy & Services aanwezig en tekende het volgende verslag op.

Lees verder »

Over NCS

Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS).  Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.

Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt. 

Navigatie

  • Agenda
  • Over mij
  • 25 jaar NCS
  • Contact

© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services