JurylidMember of the jury
Deelnemen aan een jury bij een internationale wijncompetitie, vergt de juiste contacten en/of erkende en gewaardeerde kennis en ervaring en heel veel geduld. Wachten is immers inherent aan het lot van een jurylid.
Deelnemen aan een jury bij een internationale wijncompetitie, vergt de juiste contacten en/of erkende en gewaardeerde kennis en ervaring en heel veel geduld. Wachten is immers inherent aan het lot van een jurylid.
Al heel wat jaren geleden, proefde ik bij Hosman Frères te Vlaardingen een indrukwekkende reeks wijnen van het Spaanse wijndomein Marqués de Cáceres. Het was een belangrijke proeverij, want deze producent verkocht destijds meer Rioja dan wie dan ook in Nederland.
Op de Autochtona beurs in Bolzano zul je de grote merken uit de wijnwereld niet snel tegenkomen.
Onlangs vierden de familie Zonin de opening van Tenuta Masseria Altemura.
Ik heb ooit geschreven dat Maurizo Zanella een nieuwe dimensie toegevoegde aan het begrip ‘poort’ door het kunstwerk Inno al Sole (Hymne aan de Zon) van Arnaldo Pomodoro te gebruiken als toegang tot zijn indrukwekkende domein Ca’del Bosco. De familie Antinori gaat nog verder en heeft de omvang, grootte en
Dogliani, Dolcetto & Dreams Dromen kennen we allemaal, Dogliani en haar Dolcetto wellicht minder; reden voor een nadere kennismaking.
Een heerlijk glas dat bewijst dat deze streek meer kan opleveren dan commerciele, industriele meuk of ronduit slechte wijnen die alleen goed zijn voor verkoop aan argeloze toeristen. Een streek in beweging en gelukkig de juiste kant op. Montenidoli vertegenwoordigt de absolute top en zelfs deze Tradizionale is al een heerlijk glas
Wannabee……/ shouldbe / whyme? http://www.winelifemagazine.nl/blogitem/?N_ID=628&R_ID=1 Most popular/talked out/voted for people in the Dutch winescene. Since it’s not necessarily about the best/most influential or otherwise important people, even I might be nominated. By you maybe !?!?! Have fun and vote for anyone at info@winelifemagazine.nl WINELIFE Magazine :: Wie is de meest
Sergio Dondoli Witheet over ijskoud misbruik IJs, een feestelijke carrousel van kleuren, geuren en smaken. Vakmanschap en de beste ingrediënten staan garant voor ongebreideld plezier. IJs verwarmt je hart, streelt de zinnen, laat je lachen, laat je intens genieten. Maar de wereld van ijs kent ook een minder zonnige kant, daar
Fred Nijhuis, Your Favorite Dutch Wine Writer, is oprichter en eigenaar van het familiebedrijf Nijhuis Consultancy & Services (NCS). Nijhuis is al ruim 25 jaar zelfstandig en onafhankelijk wijnschrijver.
Naast de publicatie van artikelen in toonaangevende media, verzorgt hij presentaties en opleidingen, organiseert hij proeverijen en andere events en adviseert hij derden op het gebied van wijn en gastronomie. Meerdelige workshop zijn een nieuwe specialiteit, terwijl NCS sinds 2018 ook de organisatie van het NK blindproeven voor haar rekening neemt.
© 2018 NCS Nijhuis Consultancy Services